Friday, December 26, 2008

Dahi kam0...

Rahsia tetap rahsia?? eh.. .tidak semestinya ,tidak semua rahsia tetap akan menjadi rahsia selamanya... .u all nak kenal lebih rapat dengan si dia yang menjadi pujaan hati u all selama ini? Tenung, kaji & amati si dia betul2 kerana kita akan bongkar rahsia dia..mari kita TERJAH dia.... menerusi dahi!!!

DAHI LEBAR....... .
Ciri2:saiz dahi XL, lapang lagi luas mata memandang .
Faktor2 Best:Tidak suka 'port' tentang hal peribadi orang
lain,berjimat cermat.
Faktor2 kurang : Sering disalah ang gap sombong kerana berat mulut
untuk memulakan bicara.

DAHI DENGAN JUNTAIAN ANAK RAMBUT.....
Ciri2: rambut terjuntai seolah menetupi dahi
Faktor2 Best: pemurah dari segi tenaga , wang ringgit $$ @ apa saja.
Faktor2 kurang : Mudah cair dengan pujuk rayu, sering diambil
kesempatan.

DAHI BENTUK HATI.......
Ciri2: Bentuk seakan huruf 'M'
Faktor2 Best: murah rezeki, kreatif kerana suka berfikir dan
berimaginasi.
Faktor2 Kur ang : Tidak suka pegang tanggungjawab, tidak pandai simpan rahsia

DAHI JENDOL...... ..
Ciri2: dahi menonjol. permukaan luas
Faktor2 Best: Bertanggungjawab, rajin, aktif, cerdas lagi bijaksana
Faktor2 Kurang : kurang keyakinan pada diri sendiri .lagi satu kalau
bercinta,tak ingat dunia.

DAHI BERSEGI....
Ciri2 :Berbentuk seakan petak
Faktor2 Best: Tekun, rajin, mudah beri tumpuan terhadap sesuatu.
Faktor2 kurang : dah lah tak pandai bersosial, pilih bulu lak tu

DAHI SEMPIT....
Ciri2 : Bersaiz S, penuh dengan anak rambut.
Faktor 2 Best: Sangat berdikari, tidak mudah putus asa ,cerdik.
Faktor2 kurang : y ang nie tak banyak kelemahan... .sukar mencari
pasangan hidup.

Terbongkarlah satu rahsia disebalik dahi, nampak gayanya, lepas nie kenalah cover sikit kalau nak keluar, nanti orang tahu lak rahsia kita! apapun ini hanyalah hiburan semata mata yang disampaikan dari mulut ke mulut sejak berdekadlalu...kalau ada dahi u all yg tak termasuk dalam katagori ni kire selamat la ek..hihi....layannnn...

2 comments:

putera_asQalan said...

erk..



[tgh senyum sorang2 lepas bace]


wuakka

putera_asQalan said...

okey2x..

ambo ziarah sokmo blog nie deyh..

mu oe kelate ko ganu?

(poyo je kecek kelate)

haha